Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

«Робочий візит є найвищою формою результативної праці», - Роман Корнєв

опубліковано 02 жовтня 2023 о 10:14

З метою забезпечення якісного надання послуг платникам податків та ефективного виконання завдань та функцій, покладених на податкову службу, очільник Головного управління ДПС у Миколаївській області Роман Корнєв провів робочі поїздки до державних податкових інспекцій області.

Так, у рамках робочого візиту керівник податкової служби відвідав Центри обслуговування платників Вознесенської та Южноукраїнської ДПІ. У ході зустрічей поспілкувався з керівництвом та фахівцями податкових інспекцій, під час яких обговорено ряд питань. 

Зокрема, розглянули проблеми, що виникають у роботі інспекцій, співпрацю з місцевими органами влади у напрямку наповнення бюджетів місцевих громад, сплату майнових податків та останні податкові новації, у тому числі нововведення у сфері застосування РРО/ПРРО.

Роман Корнєв, зазначив, що злагоджена взаємодія керівництва Головного управління ДПС у Миколаївській області та податківців на місцях сприяє підвищенню результативності праці, оскільки дає змогу детально вивчити нагальні питання та оперативно вирішити їх, а також – створити комфортні умови роботи для підлеглих працівників та забезпечити якісний сервіс для платників податків.