Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Для представників громадськості та бізнес-спільноти в ДПС Миколаївщини працює комунікаційна податкова платформа!

опубліковано 24 жовтня 2023 о 09:07

У Головному управлінні ДПС у Миколаївській області продовжує працювати комунікаційна податкова платформа, яка запроваджена для активізації діалогу податківців з бізнес-спільнотою та громадськістю. Це майданчик для ефективного спілкування платників податків з податківцями.

Як саме працює вищезазначена платформа розглянемо детально.

По-перше, представники інститутів громадянського суспільства та бізнесу надсилають звернення на електронну скриньку платформи mk.ikc@tax.gov.ua з питань щодо застосування податкового та іншого законодавства, контроль за виконанням якого покладено на органи Державної податкової служби України, а також з пропозиціями щодо проведення необхідних заходів за участі фахівців податкової служби Миколаївщини.

По-друге, комунікатори платформи – податківці будуть забезпечувати зворотній зв'язок між інститутами громадянського суспільства, бізнес-спільнотою та ДПС Миколаївщини та оперативне вирішення питань, викладених у зверненнях.

За результатами квітня – вересня 2023 року на комунікаційну податкову платформу ГУ ДПС у Миколаївській області надійшло 31 звернення, з яких 29 звернень відпрацьовано у повному обсязі, 2 звернення знаходяться на виконанні.

Якщо Ви – представник громадської, релігійної, благодійної організації, професійної спілки та їх об'єднання, творчої спілки, асоціації, організації роботодавців, недержавних засобів масової інформації та інших непідприємницьких товариств і установ, легалізованих відповідно до законодавства України, або представник бізнес-спільноти, запрошуємо Вас до діалогу за допомогою комунікаційної податкової платформи.

Ефективна та злагоджена співпраця податківців області з бізнесом та громадськістю сприяє оперативному вирішенню проблемних питань, що в результаті забезпечує стабільний розвиток регіону та держави в цілому.

Тож, долучайтеся до комунікаційної податкової платформи та отримайте необхідну інформаційну підтримку!