Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Завжди на зв’язку! Майданчик діалогу з платниками податків - комунікаційна податкова платформа

опубліковано 26 жовтня 2023 о 09:46

Бути на постійному зв’язку з громадськістю, бізнес-спільнотою та платниками податків, надати за необхідності оперативну консультаційну допомогу чи організувати індивідуальну зустріч з фахівцями податкової служби для ефективного вирішення в правому полі нагальних проблем – один з важливих напрямків роботи ГУ ДПС у Миколаївській області. Адже в умовах війни підтримка один одного надзвичайно важлива. Тому податківцями постійно проводиться пошук нових способів комунікації та удосконалення уже існуючих.

Так, в ДПС Миколаївщини відбувся сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія» з актуальних питань щодо роботи комунікаційної податкової платформи.

На питання дозвонювачів відповідала завідувачка сектору інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Миколаївській області Крістіна Платовська. 

Податківиця повідомила, що одним з майданчиків спілкування інститутів громадянського суспільства, бізнесу та платників з податковою є комунікаційна податкова платформа. Достатньо надіслати повідомлення на електронну скриньку mk.ikc@tax.gov.ua лист з описом питання, прикріпити, за потреби, скан-копії документів і над вирішенням проблеми вже працюють податкові фахівці.

На усі поставлені питання у ході «гарячої лінії» оперативно надано кваліфіковані відповіді. 

Cлід зазначити, що платники податків часто обирають для спілкування з податковою службою телефонний зв’язок, який дозволяє доволі оперативно отримати відповіді на питання.

Якщо Ви – представник громадської, релігійної, благодійної організації, професійної спілки та їх об'єднання, творчої спілки, асоціації, організації роботодавців, недержавних засобів масової інформації та інших непідприємницьких товариств і установ, легалізованих відповідно до законодавства України, або представник бізнес-спільноти, запрошуємо Вас до діалогу за допомогою комунікаційної податкової платформи, - зазначила Крістіна Платовська.

Долучайтеся до комунікаційної податкової платформи та отримайте необхідну інформаційну підтримку!

Завжди відкриті до спілкування та чекаємо на Ваші звернення, - Крістіна ПЛАТОВСЬКА.