Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

ДПС Миколаївщини: Робоча нарада з фахівцями державних податкових інспекцій області щодо вирішення актуальних питань

опубліковано 07 листопада 2023 о 14:24

Під головуванням заступниці начальника Головного управління ДПС у Миколаївській області Ольги Купчишиної відбулася нарада у режимі відеоконференції на платформі ZOOM за участі керівників державних податкових інспекцій, фахівців управління оподаткування фізичних осіб, управління податкових сервісів та податкового аудиту ГУ ДПС у Миколаївській області.

У ході робочої зустрічі розглянуто актуальні питання податкового законодавства та проблемні питання, що виникають під час виконання функціональних повноважень.

Зокрема обговорено питання нарахування і сплати мінімального податкового зобов’язання, вручення податкових повідомлень-рішень, проведення звірки щодо нарахованого податку; декларування доходів громадян, отримання податкової знижки платниками податків тощо.

Фахівці підрозділу податкових сервісів звернули увагу працівників ДПІ на необхідності якісного надання адміністративних послуг платникам, внесення достовірних відомостей до ДРФО, щоденного відпрацювання протоколів помилок та своєчасного розгляду звернень громадян.

Окремим питанням обговорено застосування реєстраторів розрахункових операцій суб’єктами господарювання у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг.

За результатами наради розглянуто усі зауваження, проблемні питання, визначено пріоритетні завдання та надано відповідні доручення.