Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Миколаївщини працюють у напрямку легалізації ринку праці 

опубліковано 13 грудня 2023 о 08:42

Головним управлінням ДПС у Миколаївській області спільно з місцевими органами влади постійно вживаються заходи, направлені на залучення додаткових коштів та забезпечення надходжень по податку на доходи фізичних осіб до місцевих бюджетів у повному обсязі, а саме підвищення рівня заробітної плати до мінімального розміру. 

З початку 2023 року на комісіях при органах місцевого самоврядування та в результаті індивідуальної роботи податківців заслухано керівників 1692 підприємств, з яких 1552 - підвищили розмір зарплати. До бюджету додатково надійшло податку на доходи фізичних осіб (далі – ПДФО) у сумі 1,6 млн грн, єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (далі – єдиний внесок) – 1,9 млн грн, військового збору – 113,5 тис. гривень. 

Також заслухано 1035 фізичних осіб - підприємців, з яких підвищили розмір зарплати – 969 фізичних осіб - підприємців. У результаті до бюджету додатково надійшло ПДФО у сумі понад 1 млн грн, єдиного внеску – 1,2 млн грн та військового збору – 88,1 тис. гривень.