Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Платникам податків Миколаївщини надано понад 80 тисяч адміністративних послуг

опубліковано 11 січня 2024 о 11:22

У 2023 році платники податків Миколаївщини отримали понад 80 тисяч адміністративних послуг. Про це повідомили в управлінні податкових сервісів Головного управління ДПС у Миколаївській області.

Найчастіше громадяни зверталися до податкової служби для отримання картки платника податків, внесення до паспорта громадянина України (у формі книжечки) даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків. Таких послуг у 2023 році надано 60 063.

Крім того:

видано відомостей з ДРФО про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків – 12 164;

зареєстровано книг обліку розрахункових операцій – 3 491;

зареєстровано реєстраторів розрахункових операцій – 2 963;

зареєстровано розрахункових книжок – 2 529;

надано витягів з реєстру платників ПДВ – 898.

Нагадуємо, що на Миколаївщині здійснюють діяльність 22 державні податкові інспекції, на базі яких працюють 8 сервісних центрів обслуговування платників (ЦОП), а також функціонує 1 пункт видачі електронних ключів, розташований в адмінбудівлі Центральної ДПІ.  

Повідомляємо, що станом на 01.01.2024 внаслідок ворожих обстрілів з боку агресора пошкоджень та руйнувань зазнали приміщення деяких ЦОП та державних податкових інспекцій області. Тому рекомендуємо з актуальною інформацією щодо роботи інспекцій ознайомитися на сайті Головного управління ДПС у Миколаївській області за посиланням: http://mk.tax.gov.ua/dfs-u-regioni/golov-upr/teritorialni-organi.

Також платники податків можуть скористатися електронними сервісами ДПС, зокрема «Електронним кабінетом платника податків» та застосунком «Моя податкова». Бережіть себе та рідних! Разом до перемоги!