Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У податковій службі відбувся круглий стіл щодо співпраці у сфері найманої праці

опубліковано 12 січня 2024 о 15:23

У рамках підписаного Меморандуму про співробітництво та партнерство між Південним міжрегіональним управлінням Державної служби з питань праці та Головним управлінням Державної податкової служби у Миколаївській області в податковій службі Миколаївщини проведено засідання у форматі «круглого столу». Зустріч відбулася за участі керівництва та фахівців обох відомств.

Під час конструктивного діалогу сторін обговорено питання успішної співпраці між установами та подальші напрямки взаємодії.

Одним із питань розглянуто правильність оформлення документів за результатами проведених контрольно-перевірочних заходів податківцями області. Обговорено проблемні аспекти та пропозиції щодо спільної роботи у цьому напрямку.

Окрім цього, учасники зустрічі поспілкувалися щодо підстав для проведення перевірок платників з питань дотримання законодавства.

На завершення заходу сторони обмінялися пропозиціями щодо ефективної взаємодії, обміну службовою інформацією та визначили пріоритетні завдання на майбутнє.

За результатами засідання партнери подякували один одному за успішний досвід співпраці та висловили сподівання, що проведення таких заходів сприятиме покращенню якості та ефективності виконання поставлених завдань.