Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці взяли участь у лекційних заходах з мінної небезпеки

опубліковано 18 січня 2024 о 08:47

У Головному управлінні ДПС у Миколаївській області за участі керівництва та керівників структурних підрозділів відбувся інформаційно-роз’яснювальний семінар з питань мінної небезпеки, який для фахівців служби провели спеціалісти Данської ради у справах біженців (DRC) в м. Миколаєві. Метою зустрічі є застереження, попередження громадян щодо потенційної небезпеки та упередження в майбутньому надзвичайних ситуацій.  

Під час заходу інструктори DRC Данило Стешенко та Наталія Трибушенко поінформували присутніх про ризики, пов’язані з мінами та вибухонебезпечними залишками війни, а також навчали податківців алгоритмам безпечної поведінки та запобіганню травмувань від вибухонебезпечних предметів.

В умовах воєнного стану та у зв’язку із наявністю великої кількості замінованих територій Миколаївської області проведення таких зустрічей сприяє обізнаності людей про небезпеку та її наслідки.

Саме тому податкова служба Миколаївщина завжди долучається до участі у заходах із зазначеної тематики.

На завершення семінару податківці отримали кваліфіковані відповіді на запитання та інформаційні буклети про мінну небезпеку. 

У свою чергу, очільник Головного управління ДПС у Миколаївській області Роман Корнєв подякував інструкторам Данської ради у справах біженців в м. Миколаєві за проведену змістовну лекцію для фахівців служби.