Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Комунікаційна податкова платформа забезпечує ефективну взаємодію податківців, громадськості та бізнесу регіону

опубліковано 20 лютого 2024 о 11:11

Головне управління ДПС у Миколаївській області нагадує про роботу комунікаційної податкової платформи як відкритого майданчика для спілкування з представниками бізнесу та громадськості. 

ДПС Миколаївщини зацікавлена в інформаційних контактах з бізнес-спільнотою та громадськістю.

Для оперативного вирішення питань в ГУ ДПС у Миколаївській області створено окрему електронну скриньку: mk.ikc@tax.gov.ua, на яку можна надіслати запит або звернення, в якому необхідно викласти зміст питання, що потребує вирішення, а також вказати номер телефону або e-mail для зворотного зв’язку - надання відповідей. Звернення оформлюється відповідно до встановлених вимог документування, зокрема в обов’язковому порядку зазначається адресат, дані відправника та інші реквізити. Лист повинен містити підпис особи, яка звертається із запитом, або її уповноваженої особи.

Після отримання листа із запитувачем оперативно зв’яжеться координатор платформи для визначення формату надання відповіді. 

Якщо Ви – представник громадської, релігійної, благодійної організації, професійної спілки та їх об'єднання, творчої спілки, асоціації, організації роботодавців, недержавних засобів масової інформації та інших непідприємницьких товариств і установ, легалізованих відповідно до законодавства України, або представник бізнес-спільноти, запрошуємо Вас до діалогу за допомогою комунікаційної податкової платформи.

Наша країна сьогодні переживає важкі часи, тому ефективна та злагоджена співпраця податківців області з бізнесом та громадськістю сприяє оперативному вирішенню нагальних питань, що в результаті забезпечує стабільний розвиток регіону та держави в цілому.

Більш детально про роботу комунікаційної податкової платформи можна дізнатися у пресслужбі ДПС Миколаївщини за телефоном (0512) 50-18-09.