Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Комунікаційна податкова платформа – оперативний спосіб взаємодії з бізнесом і громадськістю

опубліковано 28 березня 2024 о 10:22

У Головному управлінні ДПС у Миколаївській області нагадують про роботу комунікаційної податкової платформи як відкритого майданчика для спілкування з представниками бізнесу та громадськості. 

ДПС Миколаївщини зацікавлена в інформаційних контактах з бізнес-спільнотою та інститутами громадянського суспільства.

Саме тому, для оперативного вирішення питань в ГУ ДПС у Миколаївській області створено окрему електронну скриньку: mk.ikc@tax.gov.ua, на яку можна надіслати запит або звернення, в якому необхідно викласти зміст питання, що потребує вирішення, а також вказати номер телефону або e-mail для зворотного зв’язку – надання відповідей. 

Після отримання листа з вами оперативно зв’яжеться координатор платформи для визначення формату надання відповіді. 

Якщо Ви – представник громадської, релігійної, благодійної організації, професійної спілки та їх об'єднання, творчої спілки, асоціації, організації роботодавців, недержавних засобів масової інформації та інших непідприємницьких товариств і установ, легалізованих відповідно до законодавства України, або представник бізнес-спільноти, запрошуємо Вас до діалогу за допомогою комунікаційної податкової платформи.

Наша країна сьогодні переживає важкі часи, тому ефективна та злагоджена співпраця податківців області з бізнесом та громадськістю сприяє оперативному вирішенню нагальних питань, що в результаті забезпечує стабільний розвиток регіону та держави в цілому.

Кожного дня, разом, ми наближаємо Перемогу!