Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

До уваги платників, до яких застосовано спеціальні економічні або інші обмежувальні заходи!

опубліковано 29 березня 2024 о 09:43

Головне управління ДПС у Миколаївській області повідомляє, що ДПС України нагадує про вимоги Закону України від 10 серпня 2023 року № 3317-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо застосування спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)» та дотримання контролюючими органами Закону України від 08 липня 2023 року № 2464-VІ «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне страхування». 

Тож, змінами передбачено, що не підлягають поверненню помилково та /або надміру сплачені суми єдиного внеску платникам, щодо яких, у порядку, встановленому Законом України «Про санкції», прийняті рішення про застосування спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій). 

Більш детальну інформацію можна дізнатися в Державному реєстрі санкцій за посиланням: http://drs.nsdc.gov.ua/. Реєстр створено з метою безоплатного публічного доступу до актуальної та достовірної інформації про суб’єктів, щодо яких застосовані санкції.