Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Конструктивна взаємодія платників та податківців Миколаївщини – стабільний розвиток регіону та фінансова підтримка держави!

опубліковано 03 червня 2024 о 10:19

Стратегічними напрямами роботи податкової служби Миколаївщини є якісне сервісне обслуговування платників та ефективне адміністрування податків, зборів і платежів.

Очільник Головного управління ДПС у Миколаївській області Роман Корнєв зазначив, що високі показники надходжень до бюджету є результатом спільної успішної роботи платників податків та податківців. Ми докладаємо максимум зусиль для створення дійсно партнерських відносин з бізнесом.

Сьогодні підприємцям доводиться працювати в складних умовах війни. Але, незважаючи на труднощі, суб’єкти господарювання Миколаївщини своєчасно сплачують податки, зберігають робочі місця, забезпечуючи економічний розвиток області та держави в цілому.

Наразі діяльність Головного управління ДПС у Миколаївській області, як і будь-якого іншого органу виконавчої влади, знаходиться під пильним контролем не лише уряду країни, а й громадянського суспільства. Усі кроки та новації розглядаються через призму доцільності та ефективності для бізнесу і держави. Саме тому, основний акцент у роботі ДПС Миколаївщини зроблено на відкритості, прозорості, сервісності, а також оперативності інформування громадськості про роботу податкової служби.

Податкова служба постійно вдосконалює сервісне обслуговування платників та адміністрування податків, здійснює конструктивний діалог з бізнесом у двосторонньому форматі, докладає максимум зусиль для задоволення потреб платників, зокрема, у сучасних, зручних та зрозумілих сервісах, які забезпечують легку та стабільну сплату податків до бюджету. А додаткові кошти, які отримують територіальні громади регіону у своє розпорядження, дозволяють у фінансовому плані вирішувати чимало питань, які стосуються їх соціального та інфраструктурного розвитку. 

Успішність функціонування податкової сфери залежить не лише від підвищення податкового контролю, а й від побудови надійної моделі взаємодії між платниками податків і державою, яка відзначатиметься довірою обох сторін податкових відносин.

Дякуємо усім платникам та громадянам за активну громадянську позицію, відповідальне ставлення до вимог законодавства та своєчасне виконання конституційних обов’язків, що у результаті забезпечує фінансову стабільність нашої держави, соціальний захист населення та інші сфери життя. Свідоме декларування доходів та сплата податків – правильний шлях до побудови європейського суспільства!