Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Вітання з Днем Конституції України

опубліковано 28 червня 2024 о 08:59

Дорогі українці – незламна нація, щиро вітаю усіх з національним святом – Днем Конституції України! 

Основний закон нагадує нам, що кожен громадянин має право на гідне життя, свободу слова та вільний розвиток у власній державі. Конституція України – це головний оберіг державності й демократії, гарант соборності нашої країни. Її прийняття назавжди закарбувало бажання українців жити у власній незалежній державі. І обов’язок кожного українця - поважати Конституцію й неухильно дотримуватися її принципів. Тільки так ми зможемо забезпечити подальший розвиток України як демократичної держави, рівноправної зі світовою спільнотою.

Вже втретє ми відзначаємо річницю прийняття Основного Закону нашої держави в умовах воєнного стану. Щодня кожен із нас боронить Україну на своєму фронті. Даючи відсіч агресору, ми продовжуємо рішуче відстоювати наші цінності, наше право на життя і свободу, усі ті фундаментальні принципи, які закріплює Конституція і на яких будується сучасна правова держава.

Тож у цей знаменний день бажаю усім нам миру і процвітання нашій країні, в якій ми будемо себе почувати впевненими, затребуваними та повноправними громадянами!

Зі святом нас, із Днем Конституції! Разом до Перемоги! Слава Україні! Героям Слава!

 

З повагою в. о. начальника Головного управління ДПС у Миколаївській області Роман Корнєв