Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Миколаївщині податківці відзначили професійне свято - День податківця України  

опубліковано 02 липня 2024 о 15:20


Кожного року, 2 липня, в нашій державі традиційно відзначають День податківця України.

З нагоди професійного свята у Головному управління ДПС у Миколаївській області відбулися урочисті заходи.

Вітаючи присутніх з професійним святом в. о. начальника Головного управління ДПС у Миколаївській області Роман Корнєв підкреслив, що на сьогодні, Державна податкова служба України є повністю транспарентною, сучасною та технологічною, яка надає якісні та зручні послуги платникам, а також ефективно адмініструє податки, збори та платежі. 

Робота податківця - нелегка та вкрай важлива для суспільства, адже саме на податкову службу покладено надвідповідальніше завдання – забезпечити дохідну частину бюджету воюючої країни, тобто створити умови для фінансування усіх сфер життєдіяльності держави – медицини, освіти, культури, сприяти підтримці підприємництва, - зазначив Роман Корнєв. Сьогодні бажаю кожному сил та натхнення у нелегкій справі служіння українському народу! Реалізуйте власний потенціал, впевнено крокуйте до нових здобутків і будьте гідними свого високого обов’язку! Здоров’я, щастя та добра вам! Зі святом!

Високий професіоналізм та відповідальність працівників завжди цінуються в податковій службі та заохочуються, а тому кращих працівників служби відзначено Подяками ДПС України, Почесними грамотами Миколаївської обласної військової адміністрації, Миколаївської обласної ради та Миколаївської міської ради.

На завершення урочистих заходів Роман Корнєв подякував усім, хто сьогодні обрав професію податківця та щоденно демонструє високий професіоналізм і відданість улюбленій справі, робить значний вклад в розбудову нашої держави.