Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці долучилися до свята вручення дипломів випускникам ЧНУ ім. Петра Могили

опубліковано 05 липня 2024 о 12:55

У Чорноморському національному університеті імені Петра Могили вже традиційно відбулася урочиста церемонія конвокації (урочистий випуск студентів) бакалаврів та магістрів. 

Заступниця начальника Головного управління ДПС у Миколаївській області Ольга Купчишина доєдналась до свята, привітала присутніх - майбутніх молодих фахівців - і побажала випускникам кар’єрного зросту і наснаги у майбутніх звершеннях. Податківиця подякувала університету за підготовку висококваліфікованих кадрів і вручила дипломи випускникам 4 курсу економічного факультету. 

Шановні студенти, сподіваюсь, що згодом я зможу назвати деяких з вас колегами. Адже професія податківця складна та відповідальна і ми будемо раді бачити в наших лавах молодих, енергійних, ініціативних, прогресивних та сучасних спеціалістів, які можуть генерувати найсміливіші ідеї та втілювати їх у життя. Робота в податковій - непоганий початок для подальшого кар’єрного зростання, але ми зацікавлені, щоб кращі кадри залишалися у нас, – наголосила Ольга Купчишина. 

Слід зазначити, що університет має потужний науково-викладацький потенціал, у його стінах готують фахових спеціалістів, які будуть затребувані як податковою службою чи іншим державним органом, так і бізнесом.

Студенти університету постійно проходять практику в податковій службі, і багато його випускників вже працюють в ДПС Миколаївщини.