Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

До уваги платників податків! Нагадування про можливість отримання витягу щодо розрахунків з бюджетом

опубліковано 12 липня 2024 о 09:04

Головне управління ДПС у Миколаївській області повідомляє, що в Електронному кабінеті платника податків (далі – Електронний кабінет) удосконалено сервіс одержання документа, що підтверджує стан розрахунків з державним та місцевими бюджетами, а також цільовими фондами, який формується автоматизовано з накладенням кваліфікованого електронного підпису керівника економічного аналізу територіального органу ДПС (далі – Витяг).

Для платників податків з 01 травня 2024 року в Електронному кабінеті доступна функція отримання Витягу, починаючи з 2013 року за кожний рік окремо та в розрізі податків, зборів, платежів, а також єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування. 

Також розроблено окремий функціонал для платників, які мають податковий борг на день подання Запиту про отримання витягу щодо стану розрахунків з бюджетами та цільовими фондами за даними органів ДПС щодо розрахунку пені, яка буде нарахована у разі погашення такого боргу поточною датою.

Детальніше з алгоритмом отримання Витягу можна ознайомитися за посиланням: https://mk.tax.gov.ua/listivki-ta-broshuri/776088.html

.