Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У податковій службі Миколаївщини працює комунікаційна податкова платформа

опубліковано 18 липня 2024 о 14:40

Головне управління ДПС у Миколаївській області нагадує про роботу комунікаційної податкової платформи, яка запроваджена для активізації діалогу податківців з бізнес-спільнотою та громадськістю. Комунікаційна податкова платформа є майданчиком для ефективного спілкування платників податків з податківцями.

Представники інститутів громадянського суспільства та бізнесу можуть звернутися на електронну скриньку платформи mk.ikc@tax.gov.ua з питань щодо застосування податкового та іншого законодавства, контроль за виконанням якого покладено на органи Державної податкової служби України, а також з пропозиціями щодо проведення необхідних заходів за участі фахівців податкової служби Миколаївщини.

Ефективна та злагоджена співпраця податківців області з бізнесом та громадськістю сприяє оперативному вирішенню проблемних питань, що в результаті забезпечує стабільний розвиток регіону та держави в цілому.

Також платники податків для отримання роз’яснень або консультацій можуть скористатися телефонами «гарячих ліній», розміщених на сайті Головного управління ДПС у Миколаївський області за посиланням: https://mk.tax.gov.ua/kontakti/.

Податківці Миколаївщини завжди відкриті до діалогу. Разом наближаємо Перемогу!