Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

ДПС Миколаївщини: «Електронна черга» – економить час та витрати!

опубліковано 25 липня 2024 о 10:04

Головне управління ДПС у Миколаївській області інформує, що податкова служба продовжує роботу у напрямку перетворення на цифровий сервісний орган та закликає платників податків користуватися електронними сервісами ДПС, які є доступними, зручними та безкоштовними у використанні.

За оперативною інформацією найпопулярнішими онлайн-сервісами серед громадян та підприємців є «Електронний кабінет платника податків» та мобільний застосунок «Моя податкова». 

Нагадуємо, що Контакт-центром ДПС запроваджено дистанційний запис для отримання послуг у Центрах обслуговування платників - електронну чергу. 

Для запису в електронну чергу до центрів обслуговування платників державних податкових інспекцій (далі – ЦОП) необхідно звернутись за телефоном «гарячої лінії» Контакт-центру ДПС 0-800-501-007, обрати напрямок натиснувши кнопку «6» (дзвінки безкоштовні зі стаціонарних телефонів, з мобільних телефонів - за тарифами операторів мобільного зв’язку, щоденно (крім суботи та неділі) з 8 год. 00 хв. до 19 год. 00 хв., у п’ятницю з 8 год. 00 хв. до 18 год. 00 хвилин). Далі обираєте адміністративну послугу та узгоджуєте зручні дату і час візиту до ЦОП.
Попередній запис до ЦОП, забезпечить можливість оперативного вирішення питань, не витрачаючи зайвого часу на очікування в черзі. 

Крім того, податковою службою запроваджено заходи для зворотного зв’язку з платниками після відвідування ними ЦОП (у тому числі, тих, які скористались інтерактивною чергою ДПС), зокрема, проводиться опитування клієнтів щодо якості наданої послуги електронної черги для подальшого врахування в роботі та покращення рівня обслуговування. 

Сервіс електронна черга розроблено задля комфорту платників податків! Тож бережіть себе, економе свій час та ресурси – користуйтеся електронними сервісами ДПС!