Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Прозорість та відкритість у роботі з платниками – пріоритет діяльності ДПС Миколаївщини

опубліковано 19 вересня 2023 о 09:49

Податкова служба у своїй діяльності дотримується політики прозорості та відкритості, саме тому податківці Миколаївщини завжди відкриті до діалогу з платниками податків.

Так, нещодавно в. о. начальника Головного управління ДПС у Миколаївській області Роман Корнєв провів робочу зустріч з керівником Товариства з додатковою відповідальністю «Миколаївський домобудівельний комбінат» Олександром Шанайцою.

У ході спілкування обговорено питання сплати податків та зборів до бюджетів, зміни у податковому законодавстві, а також проблемні питання, які виникають у роботі підприємства.

У підсумку зустрічі досягнуто домовленостей щодо подальшої співпраці у такому форматі. Учасники заходу подякували один одному за конструктивний та ефективний діалог.

Також Головне управління ДПС у Миколаївській області нагадує про роботу комунікаційної податкової платформи як майданчика для оперативного вирішення питань громадськості та бізнес-спільнот. Надіслати запит або звернення можна на електронну скриньку платформу – mk.ikc@tax.gov.ua.