Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

До різдвяних та новорічних свят вихованці Широколанівської школи-інтернату отримали подарунки від податківців 

опубліковано 19 грудня 2023 о 15:36

Різдвяні та новорічні свята полюбляють і дорослі й діти, адже це найчарівніші та найбажаніші дні для дітлахів – свята, коли збуваються найзаповітніші мрії та відбуваються дива. 

За доброю традицією, напередодні зимових свят, до вихованців Широколанівської школи-інтернату з подарунками завітали податківці, які вже багато років опікуються цим навчальним закладом, аби зробити життя дітей трохи комфортнішим та затишнішим. Цього року школу відвідали заступниця начальника ГУ ДПС у Миколаївській області Ольга Купчишина, начальниця Центральної ДПІ ГУ ДПС у Миколаївській області Лариса Сілочі та завідувачка сектору інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Миколаївській області Крістіна Платовська. Діти завжди дуже чекають гостей, подарунки, а головне – увагу. 

Поважні гості ознайомилися з умовами проживання та навчання дітей, оглянули побутові та господарчі приміщення, обговорили нагальні потреби навчального закладу і його вихованців. У школі-інтернаті рахується близько 80 дітей. Усі ці діти потребують тепла, турботи та підтримки. 

Так сталося, що війна внесла корективи і у життя цих діток та діяльність закладу. Наразі місцеві вихованці мають змогу відвідувати заняття в школі, а дітки, у яких немає батьків (це 11 діток), тимчасово перебувають у відповідному навчальному закладі Первомайського району.

Податківці приготували для усіх смаколики, розвиваючі ігри, засоби гігієни тощо, а для діток, які не мають батьків – індивідуальні подарунки з врахуванням потреб кожної дитини.

Сподіваємося, що нам вдалося подарувати шматочок простого дитячого щастя дітям, позбавленим батьківського тепла і уваги. Головне - це щасливі очі наших дітей. Таке під силу зробити кожному з нас. Адже кожна дитина чекає на подарунки та новорічні дива, які повинні обов’язково здійснитися. Постійна допомога та підтримка вихованців навчального закладу – це наш невеличкий внесок у безтурботне дитинство та щасливе майбутнє дітей, - зазначила Ольга Купчишина.