Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

ДПС у Миколаївській області: Виїзна нарада керівництва з фахівцями Вітовської ДПІ

опубліковано 25 вересня 2023 о 15:53

Державна податкова служба України є цифровим сервісним органом, серед пріоритетних напрямків роботи якого – забезпечення якісного надання послуг платникам податків. 

Саме тому, очільник Головного управління ДПС у Миколаївській області Роман Корнєв прагне якнайкраще організувати діяльність служби з метою створення комфортних умов роботи для підлеглих працівників, забезпечення якісного сервісу для платників податків та сприятливих умов для ведення бізнесу в регіоні. 

На Миколаївщині забезпечено роботу 22 державних податкових інспекцій, на базі яких працюють 8 сервісних центрів обслуговування платників (ЦОП), до яких можна звернутися з питань отримання адміністративних, консультаційних та інформаційних послуг, приймання звітності тощо. В області функціонує 1 пункт видачі електронних ключів, розташований в приміщенні Центральної ДПІ ГУ ДПС у Миколаївській області.

У п’ятницю Роман Корнєв разом із своєю заступницею Ольгою Купчишиною провів виїзну нараду з керівництвом та фахівцями Вітовської ДПІ ГУ ДПС у Миколаївській області.

У ході зустрічі керівник податкової служби ознайомився з роботою інспекції в цілому і профільних підрозділів та поспілкувався з фахівцями інспекції.

Наприкінці бесіди обговорено актуальні питання та проблеми, що виникають у роботі податкової інспекції. За результатами робочого візиту очільника ДПС Миколаївщини розглянуто усі зауваження, пропозиції, визначено пріоритетні завдання та надано відповідні доручення.