Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У робочому порядку відбулася виїзна зустріч керівництва ДПС Миколаївщини з працівниками Миколаївської ДПІ

опубліковано 26 вересня 2023 о 10:57

У Центрах обслуговування платників та державних податкових інспекціях ГУ ДПС у Миколаївській області надається широкий комплекс адміністративних, консультативних та інформаційних послуг платникам податків, які у зручний для них час мають змогу подати податкову звітність, отримати кваліфіковану консультацію та адміністративні послуги.

Податкова служба Миколаївщини зацікавлена у ефективному і якісному наданні платникам сервісних послуг та роз’яснень податкового законодавства.

Комунікація та взаємодія з платниками податків – пріоритетний напрямок роботи податківців Миколаївської області. 

Саме тому, за участі очільника Головного управління ДПС у Миколаївській області Романа Корнєва та заступниці начальника ГУ ДПС у Миколаївській області Ольги Купчишиної відбулася виїзна нарада з керівництвом та фахівцями Миколаївської ДПІ ГУ ДПС у Миколаївській області.

Під час зустрічі обговорено основні напрямки діяльності інспекції, актуальні питання та проблеми, що виникають у роботі податкової інспекції.

Роман Корнєв поспілкувався з начальницею ДПІ Оленою Петровською та працівниками податкової інспекції, які відповідають за надання роз’яснень платникам податків. 

У ході бесіди розглянуто останні податкові новації, зокрема основні аспекти Закону України від 30 червня 2023 року № 3219-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану», яким відновлено відповідальність за порушення вимог Закону України від 06 липня 1995 року № 265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг».

За результатами наради визначено подальші пріоритети у діяльності інспекції, взято до уваги усі пропозиції та зауваження з метою забезпечення комфортних умов роботи для підлеглих працівників та надання якісного сервісу для платників податків.