Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Пріоритет діяльності ДПС Миколаївщини – прозорість та відкритість у роботі з платниками 

опубліковано 06 жовтня 2023 о 08:59

Серед основних принципів діяльності податкової служби пріоритетним є дотримання політики прозорості та відкритості, тому податківці Миколаївщини завжди відкриті до діалогу з платниками податків.

Очільник Головного управління ДПС у Миколаївській області Роман Корнєв готовий до відкритого спілкування і обговорення нагальних питань, які турбують бізнес регіону.

Так, нещодавно за участі Романа Корнєва відбувся ряд зустрічей з підприємцями області. Керівник служби зазначає, що проведення таких заходів сприяє зміцненню довіри між податковою службою та платниками податків, а також формуванню позитивного іміджу та підвищенню авторитету Державної податкової служби України. 

У ході проведених зустрічей податківці поспілкувалися з представниками групи компаній «Прометей», зокрема, обговорили актуальні питання та погодили виконання фінансового плану компаній до кінця 2023 року, а також попередньо узгодили фінансовий план на 2024 рік.

За результатами бесіди досягнуто домовленості щодо підвищення розміру заробітної плати найманим працівникам, а в подальшому – можливе збільшення кількості працюючих.

Також у робочому порядку відбулося спілкування фахівців Головного управління ДПС у Миколаївській області та представників ТДВ «Сільгоспгосподарство Гур’ївка», у ході якого обговорено питання сплати податків та зборів до бюджетів, зміни у податковому законодавстві та проблемні питання, які виникають у роботі підприємства.

Наприкінці зустрічей сторони домовилися про подальшу співпрацю у такому форматі та подякували один одному за конструктивний діалог.

ДПС Миколаївщини нагадує про роботу комунікаційної податкової платформи як майданчика для оперативного вирішення питань громадськості та бізнес-спільноти. Надіслати запит або звернення можна на електронну скриньку платформи – mk.ikc@tax.gov.ua.