Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Комунікаційна податкова платформа: Зустріч податківців, платників та представників бізнес-омбудсмена

опубліковано 09 лютого 2024 о 09:05

З метою підвищення рівня довіри суспільства до податкових органів, формування позитивного іміджу податкової служби та оперативного вирішення питань бізнесу Державна податкова служба України активно співпрацює з інститутами громадянського суспільства, бізнес-асоціаціями та іншими організаціями. Задля цього на базі головних управлінь в областях створено комунікаційні податкові платформи, які є відкритим і ефективним майданчиком для спілкування та вирішення робочих питань з податківцями.

Так, у рамках роботи комунікаційної податкової платформи у форматі відеоконференції відбулася зустріч представників Головного управління ДПС у Миколаївській області, Ради бізнес-омбудсмена та платників податків. 

У ході зустрічі учасники обговорили проблемні питання, зокрема щодо блокування реєстрації податкових накладних та неврахування таблиці даних платника податків.

За результатами заходу враховано усі зауваження та пропозиції сторін, а також досягнуто відповідних домовленостей з метою вирішення питань, що порушувалися під час зустрічі.