Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

З початку 2023 року на Миколаївщині задекларували свої доходи понад 3400 фізичних осіб - підприємців

опубліковано 24 березня 2023 о 13:01

Головне управління ДПС у Миколаївській області нагадує, що з початку 2023 року стартувала кампанія декларування доходів, отриманих у 2022 році, фізичними особами – підприємцями, які перебувають на загальній системі оподаткування. Граничний термін подання декларацій із зазначеної категорії платників податків – 01 травня 2023 року.

Як повідомив в. о. начальника Головного управління ДПС у Миколаївській області Ігор Кузьмін, станом на 21.03.2023 вже понад 3400 фізичних осіб – підприємців Миколаївської області виконали свій конституційний обов’язок та подали декларації про доходи, отримані у 2022 році. Загальний обсяг задекларованого валового доходу склав 1,75 млрд гривень.

Зазначаємо, що у Центрах обслуговування платників державних податкових інспекцій області декларанти можуть отримати консультаційну та практичну допомогу щодо заповнення податкової декларації.

Будьте патріотами своєї країни – задекларуйте доходи! З метою недопущення виникнення непередбачуваних обставин не залишайте виконання свого конституційного обов’язку на останні дні деклараційної кампанії – задекларуйте доходи заздалегідь.