Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Увага! На Снігурівщині виявлено факти телефонних дзвінків від податкових шахраїв

опубліковано 04 червня 2020 о 14:02

Головне управління ДПС у Миколаївській області попереджає платників податків про виявлені факти шахрайських телефонних дзвінків та повідомлень  ніби то від імені посадових осіб податкової служби Миколаївщини.

Нещодавно до суб’єктів господарювання – юридичних осіб, які здійснють господарську діяльність на території обслуговування Снігурівської ДПІ Баштанського управління ГУ ДПС у Миколаївській області, зателефонував невідомий чоловік на ім’я Денис з проханням зателефонувати начальнику Снігурівської ДПІ за номером 0988838656. 

Суб’єктам господарювання, які зателефонували за вказаним номером відповідав жіночий голос з проханням позичити їй кошти. В той же час, платникам податків, які відповідали, що знають телефон начальника Снігурівської ДПІ, пропонували їй перетелефонувати.

Звертаємо увагу, що вказаний шахраями номер телефону не належить начальнику Снігурівської ДПІ Баштанського управління ГУ ДПС у Миколаївській області.

Вкотре наголошуємо, що працівники податкової служби Миколаївщини при виконанні функціональних повноважень чітко дотримуються вимог чинного законодавства України, не звертаються до суб’єктів господарювання з подібними «вимогами» і «проханнями» та діють, виключно, у правовому полі.

Громадяни, будьте пильними та обачними, уважно перевіряйте інформацію та не дозволяйте аферистам вводити себе в оману.

Про подібні випадки  негайно повідомляйте відділ з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у Миколаївській області, за телефонами: 50-19-13, 50-19-17, на електронні поштові скриньки, за адресами: mk.anticor@tax.gov.ua, mk.chief.anticor@tax.gov.ua, або особисто, за адресою: м. Миколаїв, вул. Лягіна, 6. Також, про подібні випадки шахрайства повідомляйте Головне управління Національної поліції в Миколаївській області за телефоном 102.