Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківцями Миколаївщини виявлено чергових телефонних аферистів

опубліковано 10 червня 2020 о 14:03

Головне управління ДПС у Миколаївській області постійно нагадує суб’єктам господарювання про те, що на території області трапляються непоодинокі випадки шахрайства з боку невідомих осіб, які  ніби то від імені керівництва ДПС Миколаївщини звертаються по телефону до підприємців з проханням переведення коштів для вирішення «проблемних питань».

Нещодавно, такі шахраї з’явилися на території Врадіївського та Доманівського районів. Вони телефонують суб’єктам господарювання від імені начальників Врадіївської та Доманівської ДПІ Южноукраїнського управління ГУ ДПС у Миколаївській області з вимогою перерахувати кошти у розмірі 5 тис. грн. на рахунок 5167803108813705. Дзвінки надходять з мобільного телефону за номером 0988347463 від чоловіка, який представляється Зайченком Тимуром.

Вкотре наголошуємо, що працівники податкової служби Миколаївщини при виконанні функціональних повноважень чітко дотримуються вимог чинного законодавства України, не звертаються до суб’єктів господарювання з подібними «вимогами».

Громадяни, будьте пильними та обачними, уважно перевіряйте інформацію та не дозволяйте аферистам вводити себе в оману. Про відомі вам факти телефонних дзвінків від податкових шахраїв негайно повідомляйте відділ з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у Миколаївській області, за телефонами: 50-19-13, 50-19-17, на електронні адреси: mk.anticor@tax.gov.ua, mk.chief.anticor@tax.gov.ua, або особисто, за адресою: м. Миколаїв, вул. Лягіна, 6. Крім того, про подібні випадки шахрайства повідомте Головне управління Національної поліції в Миколаївській області за телефоном 102.