Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Попередження та викриття корупційних правопорушень – пріоритет у діяльності ДПС Миколаївщини

опубліковано 16 липня 2020 о 14:09

Відділом з питань запобігання та виявлення корупції ГУ ДПС у Миколаївській області постійно ведеться робота у напрямку попередження та викриття корупційних правопорушень серед працівників управління. У тому числі відділом здійснюється відпрацювання отриманих від викривачів повідомлень про корупційні злочини.

Викривачами в розумінні Закону України від 14.10.2014 №1700-XII «Про запобігання корупції» можуть бути особи, які володіють достовірною інформацією про корупційні правопорушення та готові надати її для подальшого опрацювання уповноваженим працівникам з питань запобігання корупції.

Протягом другого кварталу 2020 року інформація від викривачів до відділу з питань запобігання та виявлення корупції ГУ ДПС у Миколаївській області не надходила.

Нагадуємо, що викривачі, які володіють достовірною інформацією про корупційні правопорушення можуть звернутися у письмовому та усному вигляді, а також шляхом надсилання електронного повідомлення до відділу з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у Миколаївській області. Розгляд отриманої інформації, також, може здійснюватися в анонімному вигляді у разі, якщо вона стосується конкретної особи, містить фактичні дані та може бути перевірена.

Повідомлення про корупцію приймаються з понеділка по четвер:  з 8 до 17 год., п’ятниця:  з 8 до 15:45 год. (обідня перерва:  з 12 год. до 12:45 год.) відповідальною особою - начальником відділу з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у Миколаївській області Івановим Євгеном Васильовичем.

З повідомленнями про факти можливих правопорушень, пов’язаних з проявами корупції серед працівників ГУ ДПС у Миколаївській області, необхідно звертатися безпосередньо до співробітників відділу з питань запобігання та виявлення корупції ГУ ДПС у Миколаївській області:

-  за телефоном: (0512) 50-19-13;

- на електронні поштові скриньки, за адресами: mk.chief.anticor@tax.gov.ua, mk.anticor@tax.gov.ua;

-  залишити письмове повідомлення у поштовій скриньці, яка знаходиться в холі адмінбудівлі Головного управління ДПС у Миколаївській області, за адресою: м. Миколаїв, вул. Лягіна, 6 (біля приймальні громадян).

Шановні громадяни, доводимо до Вашого відома, що інформація, яка повідомляється викривачами вважається конфіденційною. Відомості про викривача не підлягають розголошенню.