Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Вознесенське управління ГУ ДПС у Миколаївській області про надходження до бюджету

опубліковано 11 лютого 2020 о 16:23

За 2019рік надходження платежів до місцевих бюджетів міста Вознесенськ та Вознесенського району  склали 682512,5 тис. грн.. За словами начальника податкової інспекції Наталії Манжелей, головним джерелом наповнення місцевого бюджету залишається податок на доходи з фізичних осіб. Так, за січень – грудень 2019 року його надходження  склали 539869,2 тис.грн.

    Також зросла сплата єдиного податку. Спрощенці-фізичні особи перерахували до бюджету 117002,7 тис.грн. Порівняно з минулим роком надходження від цієї категорії платників зросли на 15000,5 тис. грн.

    Позитивні відносини вознесенських  платників податків з податківцями дуже важливі для забезпечення стабільної діяльності бізнесу і податкових надходжень до місцевого та державного бюджетів, - адже ці кошти йдуть на фінансування пенсій, зарплат, соціальних виплат, підвищення добробуту кожного громадянина.

Платники податків Вознесенщини завжди мали високу податкову культуру та розуміння важливості своєчасної та в повному обсязі сплати платежів до бюджетів. Вознесенське управління   ГУ ДПС у Миколаївській області налаштовано працювати відкрито і прозоро, надавати якісні послуги, впроваджувати нові сервіси, своєчасно реагувати на побажання та пропозиції громадськості.

Тільки спільними зусиллями та відповідальним ставленням до справляння податків та платежів до бюджету ми сприятимемо фінансовому забезпеченню діяльності району та всієї держави.

Сподіваємось, що бізнес Вознесенщини і надалі буде виявляти активну громадську позицію щодо сплати податків.