Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Новобузьа ДПІ: Боротьба з «тіньовою» зайнятістю перебуває на особливому контролі

опубліковано 22 липня 2021 о 14:28

Днями начальник Новобузької ДПІ ГУ ДПС у Миколаївській області Валентина Юхименко спільно з директором Новобузької районної філії Миколаївського ОЦЗ Тетяною Бабич і провідним спеціалістом відділу взаємодії з роботодавцями Ольгою Водоп’ян зустрілись зі старостою старостинського округу Вільнозапорізької ОТГ в с. Вільне Запоріжжя Олександром Латієм.

Учасники заходу говорили про перспективи реалізації соціально-економічного розвитку громади, окреслили шляхи подальшого вдосконалення співпраці та партнерства. Крім того, особливу увагу приділено обговоренню шляхів подолання безробіття та території громади та заходів, які вживаються місцевою владою у напрямку легалізації трудових відносин між найманими працівниками та роботодавцями, питанням підтримки малого та середнього бізнесу.

Валентина Юхименко наголосила, що боротьба з тіньовою зайнятість перебуває на особливому контролі і важлива як для працівників, які ризикують залишитись без соціального забезпечення, так і для громади, яка не отримує відповідних надходжень для реалізації інфраструктурних проєктів.

В свою чергу Тетяна Бабич проінформувала присутніх про порядок застосування штрафних санкцій до несумлінних роботодавців та обговорила спільні заходи щодо виявлення неоформлених належним чином працівників.

З метою проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи учасниками заходу було відвідано 6  роботодавців.