Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Березанська ДПІ: Діалог з бізнесом – невід’ємна частина роботи податківців

опубліковано 23 липня 2021 о 14:07

Спілкування з бізнес-спільнотою – невід’ємна частина роботи податківців. Стабільна робота підприємств різних галузей, які забезпечують розвиток і фінансову спроможність громад, неможлива без обізнаності представників бізнес-спільноти в податковому законодавстві. Надання податкових консультацій під час особистих зустрічей стало звичною практикою для працівників Березанської ДПІ ГУ ДПС у Миколаївській області. Цього разу до діалогу запрошено фірму «Мрія», яку очолює Анатолій Кухарчук.

У ході зустрічі начальник Березанської ДПІ ГУ ДПС у Миколаївській області Олександр Фойна зазначив, що безпосереднє спілкування та живий діалог сприяють швидкому пошуку шляхів вирішення проблемних питань.

Під час заходу говорили про своєчасну сплату єдиного податку, податку на додану вартість, земельні і трудові відносини, зокрема про необхідність оформлення належним чином договорів оренди землі і працевлаштування працівників. Крім цього, акцентовано увагу на необхідності використання електронних сервісів органів ДПС, які значно спрощують роботу та економлять час працівників обліку підприємств.

Податківці відзначають, що позитивним результатом відкритого діалогу податкової служби і бізнесу є збільшення надходжень податку на додану вартість та податку на прибуток до державного бюджету від підприємств, які перебувають на обслуговуванні.