Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Боротьба з незадекларованою працею на Березнегуватщині: проведено бесіди з 6 роботодавцями

опубліковано 23 липня 2021 о 10:47

22 липня 2021 року начальник Березнегуватської ДПІ ГУ ДПС у Миколаївській області Віталій Резніченко спільно з директором Березнегуватської районної філії Миколаївського ОЦЗ Світланою Горбуновою та спеціалістом Березнегуватської селищної ради Інною Житник провели виїзні робочі зустрічі з приватними підприємцями на території смт. Березнегувате.

Ключовим питанням, яке розглядалось під час проведених зустрічей, стало обговорення переваг легалізації найманих відносин з трудовими працівниками.

У рамках цього заходу посадовцями було відвідано 6 роботодавців, з якими у форматі відкритого діалогу обговорено наслідки «тіньової» зайнятості  населення, як для найманих працівників, так і для держави у цілому.

В ході зустрічей Віталій Резніченко зазначив, що використання незадекларованої праці є грубим порушенням трудового законодавства, за яке передбачена відповідальність. Крім того, неоформлені трудові відносини позбавляють громадян державних гарантій. 

Слід зазначити, що проведення подібних зустрічей, у рамках інспекційної кампанії з виявлення неоформленої праці, стало вже традиційним і триватиме і надалі.