Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Кривоозерські податківці зустрічаються з місцевими ФОП

опубліковано 02 грудня 2021 о 15:35

Начальниця Кривоозерської ДПІ ГУ ДПС у Миколаївській області Тетяна Кирилюк продовжує приймати активну участь в популяризації кампанії одноразового (спеціального) добровільного декларування.  Так упродовж тижня податківця провела ряд зустрічей з місцевими ФОП та головами фермерських господарств.

Під час заходів присутніх проінформовано про право громадян України подати одноразову (спеціальну) добровільну декларацію  із зазначенням активів, що набуті ними за рахунок доходів, з яких не були сплачені податки і збори до 1 січня 2021 року.

Найбільшу увагу податківця приділяє саме роз’ясненню, які ж активи можуть бути задекларовані, а які вважаються такими, з яких сплачено всі податки та збори. Важливим нагадуванням для платників є те, що у добровільній декларації не потрібно буде вказувати інформацію про джерела походження задекларованих активів. Крім того вказана інформація є конфіденційною.

Під час зустрічей платники активно запитують і про інші податкові новації, застосування РРО, порядок сплати окремих податків та зборів, можливості отримання ЕЦП тощо.