Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Як розпочати власну справу роз’яснили у податковій та центрі зайнятості Первомайщини

опубліковано 24 березня 2023 о 15:28

Фахівцями Первомайської ДПІ та Первомайського Міжрегіонального центру зайнятості проведено семінар-практикум для громадян, які перебувають на обліку в центрі зайнятості, щодо новацій у податковому законодавстві.

Головний державний інспектор Первомайської ДПІ Світлана Чекрижова розповіла присутнім про процедуру реєстрації підприємницької діяльності, про загальну та спрощену систему оподаткування, про переваги електронних сервісів ДПС.

Фахівець допомогла розібратися в актуальних питаннях ведення бізнесу, правильності та термінах сплати податкових зобов’язань. Учасники зустрічі зацікавились питаннями ведення прозорого та легального бізнесу і виявили бажання у майбутньому відкрити власну справу.

«Ми завжди раді надати допомогу стосовно застосування податкового законодавства. Розвиток малого та середнього бізнесу – один з резервів наповнення місцевих бюджетів, тому проведення семінарів на базі центру зайнятості і надалі залишаються одним із пріоритетних напрямів діяльності податкової, - зазначила Світлана Чекрижова.