Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Питанням розвитку підприємництва приділяють увагу в Южноукраїнській ДПІ

опубліковано 24 березня 2023 о 13:41

Керівник Южноукраїнської ДПІ Головного управління ДПС у Миколаївській області Світлана Шеремет прийняла участь  у координаційній комісії з питань розвитку підприємництва при виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради.

На засіданні розглядались питання програми розвитку малого і середнього підприємництва Южноукраїнської міської територіальної громади на 2023-2025 роки.

На заході, Світлана Шеремет повідомила, що з 1 січня 2023 року триває кампанія декларування доходів громадян, отриманих протягом 2022 року. Для спрощення процедури декларування доходів громадян Державною податковою службою України запроваджено новий сервіс – предзаповнення декларації про майновий стан і доходи, який доступний в Електронному кабінеті. 

Нагадуємо, що спілкуватися з податковою службою та отримувати більше цікавої інформації можна дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX», на сторінках у мережі Facebook – www.facebook.com/TaxUkraine (сторінка ДПС України) та www.facebook.com/tax.mykolaiv (сторінка ГУ ДПС у Миколаївській області).