Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Співпраця податкової служби з територіальними громадами в дії

опубліковано 29 березня 2023 о 15:32

 
Відбулась робоча зустріч начальника Братської ДПІ ГУ ДПС у Миколаївській області Людмили Власенко із заступником голови Братської ОТГ Наталею Беньковською. У ході ділового спілкування проаналізовано питання щодо наповнення бюджету, проблеми, що виникають у діяльності бізнесу та окреслено шляхи їх вирішення за участю соціально відповідального бізнесу та активу територіальних громад. Розглядались питання щодо декларування доходів громадян, розширення бази оподаткування, проведення звірки старостинських округів з ДПІ, сплата податкового боргу.
Керівник ДПІ зауважила, що сумлінна сплата податків – це запорука функціонування надійного економічного фронту, як громади, так і країни в цілому. Податкова служба та територіальні громади мають спільну мету – забезпечення наповнення місцевих бюджетів. Тому ефективна співпраця ДПС з органами місцевого самоврядування сприяє виявленню резервів для підвищення фінансової спроможності регіону. 

На завершення заходу сторони підкреслили важливість проведеної зустрічі та домовились про розширення подальшої співпраці.