Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Якісні адміністративні послуги можна отримати в Братській ДПІ

опубліковано 09 травня 2023 о 16:07

Одним з пріоритетних напрямків роботи Братської ДПІ Головного управління ДПС у Миколаївській області є створення сприятливих умов для платників податків щодо отримання якісних адміністративних, консультативних, та інформаційних послуг.

Серед них найбільшим попитом користується послуга з видачі відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків, а також видача картки платника податків і внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки.   

Окрім адміністративних послуг в ДПІ надаються консультативні та інформаційні послуги щодо діючої системи оподаткування, проведення звірки зі сплати майнових податків, нарахування та сплати податків, порядку заповнення податкових декларацій та розрахунків, кампанії декларування доходів громадян, отриманих за 2022 рік. 

В ДПІ також можна отримати довідку про зміну реєстраційного номера облікової картки платника податків, реквізити на сплату податків та зборів.

Братською ДПІ постійно надаються рекомендації платникам щодо використання сервісу ДПС «Електронний кабінет платника». Надається практична допомога для подання звітності в електронному вигляді через Електронний кабінет.

Фахівці Братської ДПІ звертають увагу громадян, що отримати якісні адміністративні послуги можливо в онлайн-режимі, використовуючи сервіс «Електронний кабінет платника».