Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Тривають навчальні тренінги в Братській ДПІ

опубліковано 23 травня 2023 о 14:32

Фахівці Братської ДПІ Головного управління ДПС у Миколаївській області продовжують надавати платникам податків практичну допомогу щодо формування та подання звітності за допомогою сервісу Електронний кабінет платника. 

Аби громадяни та фізичні особи-підприємці навчилися подавати звітність в електронному вигляді за допомогою режиму «Введення звітності» приватної частини Електронного кабінету (https://cabinet.tax.gov.ua) у Братській ДПІ відведені спеціальні робочі місця, під’єднані до мережі Інтернет. За необхідності фахівці у доступній формі демонструють зручність та доступність роботи з електронними сервісами ДПС. 

Єдиною вимогою для електронного спілкування з органами ДПС є наявність кваліфікованого електронного підпису, який кожен бажаючий може отримати у будь-якому Акредитованому центрі сертифікації ключів, у тому числі самостійно за допомогою Інтернет-банкінгу. 

У приватній частині Електронного кабінету залежно від типу платника (юридична особа, фізична особа - суб'єкт підприємницької діяльності, громадянин, посадова особа державного органу тощо) Електронний кабінет надає доступ до сервісів. 

Крім того, фахівці інспекції під час тренінгів роз’яснюють платникам новації податкового законодавства під час воєнного стану. Не залишаються без уваги теми застосування РРО/ПРРО, легалізація трудових відносин, погашення податкового боргу.

Також присутніх інформують про Комунікаційну податкову платформу, метою роботи якої є швидке вирішення актуальних питань громадськості і бізнес - спільноти та прийняття відповідних управлінських рішень.