Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Березанська ДПІ: Щодо співпраці з редакцією районної газети «Березань»

опубліковано 11 вересня 2023 о 16:25

У Березанській ДПІ ГУ ДПС у Миколаївській області проведено зустріч з редакторкою районної газети «Березань» за участі начальника інспекції Олександра Фойни та заступниці начальника інспекції Лілії Редьки.

Тема для обговорення – налагодження співпраці у напрямку інформування платників податків із законодавчими нормами, у тому числі змінами та новаціями у податковому законодавстві.

У ході зустрічі фахівці податкової інспекції роз’яснили основні аспекти Закону України від 30 червня 2023 року № 3219-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану», яким з 01.10.2023 відновлено відповідальність за порушення вимог Закону України від 06 липня 1995 року № 265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг».

За результатами спілкування досягнуто домовленості щодо взаємодії з питань висвітлення актуальної податкової інформації для платників податків на сторінках районної газети «Березань».

Податківці Березанщини нагадують, що спілкуватися з податковою службою та отримувати більше необхідної податкової інформації можна дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX», на сторінках у мережі Facebook – www.facebook.com/TaxUkraine (сторінка ДПС України) та www.facebook.com/tax.mykolaiv (сторінка ГУ ДПС у Миколаївській області).