Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Центральній ДПІ проведено зустріч з представниками бізнесу Миколаєва

опубліковано 12 вересня 2023 о 10:11

За участі начальниці Центральної державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Миколаївській області Лариса Сілочі відбулася зустріч з представниками бізнесу міста Миколаєва. 

Керівниця інспекції нагадала присутнім основні норми  Закону України від 30 червня 2023 року № 3219-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану», яким відновлено відповідальність за порушення вимог Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг». 

Акцентувала увагу платників податків на тому, що податкова служба пропонує суб’єктам господарування аналог РРО - програмний РРО, який не потребує фінансових витрат та спеціальних навичок користувача, а завантажити його можна на офіційному вебпорталі ДПС за адресою: Головна/БАНЕР/програмні РРО https://tax.gov.ua/baneryi/programni-rro  /.

Зустріч пройшла у конструктивній діловій атмосфері. 

Податківці Центральної ДПІ завжди готові до надання всебічної інформаційної підтримки, консультування та роз’яснення норм податкового законодавства.