Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Інгульська ДПІ: Відбувся «круглий стіл» щодо обговорення використання РРО/ПРРО

опубліковано 25 вересня 2023 о 15:47

Начальниця Інгульської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Миколаївській області Тетяна Кас’янова спільно з працівниками податкової інспекції провела чергову інформаційну зустріч з представниками бізнесу. 

Окрім важливих питань новацій податкового законодавства під час спілкування розглянули фіскалізацію готівкових розрахунків, зокрема, що застосування РРО/ПРРО є обов’язковим для всіх підприємців ІІ-ІV груп єдиного податку незалежно від виду діяльності та обсягу доходу та для фізичних осіб - підприємців на загальній системі оподаткування, які провадять розрахункові операції зі споживачами. 

Додатково заступник начальника ДПІ Олег Чадов розповів про послідовність дій, яка має бути здійснена суб'єктом господарювання для реєстрації ПРРО. 

Також податківці акцентували, що платники можуть звертатись до відповідальних фахівців у ЦОП, які забезпечують інформування всіх категорій суб’єктів господарювання, щодо застосування та практичного впровадження програмних реєстраторів розрахункових операцій.