Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Реєстрація ПРРО, облік товарних запасів, застосунок «Моя податкова» – такі теми зустрічі в Баштанській ДПІ

опубліковано 16 жовтня 2023 о 16:17

Фахівці Баштанської ДПІ ГУ ДПС у Миколаївській області на постійній основі проводять консультації щодо питань використання програмних реєстраторів розрахункових операцій та надають практичну допомогу. 

Робочу зустріч з платником податків щодо важливих проблемних питань застосування РРО/ПРРО провів начальник інспекції Левон Мелтонян.

Під час зустрічі обговорено покрокові дії реєстрації ПРРО, вимоги ведення обліку товарних запасів. Левон Мелтонян нагадав, що суб’єкт господарювання самостійно, виходячи із власних потреб, обирає для проведення розрахункових операцій РРО чи ПРРО. РРО та ПРРО є рівнозначними засобами, призначеними для реєстрації (фіскалізації) розрахункових операцій. Зазначив, що форма обліку ведеться за вибором ФОП у паперовій або в електронній формі та має містити зазначені в довільному порядку дані ФОП.

Керівник інспекції розповів про переваги користування мобільним застосунком «Моя податкова».

Мобільний застосунок «Моя податкова» від ДПС вже доступний користувачам і його можна завантажити на телефони, як на платформі Android, так і iOS!  «Моя податкова» -  простий і зручний інструмент для отримання електронних сервісів податкової служби для громадян,  а також сплати податків з використанням платіжних систем. 

У разі виникнення будь-яких запитань щодо роботи застосунку та наявності пропозицій щодо вдосконалення сервісів, звертайтесь за адресою infotax@tax.gov.ua або за телефоном 0 800 501 007.