Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Мобільний застосунок «Моя податкова» популяризують податківці Арбузинщини

опубліковано 15 грудня 2023 о 13:22

Фахівці Арбузинської ДПІ ГУ ДПС у Миколаївській області ознайомлюють відвідувачів з можливостями електронних сервісів від податкової служби.

Під час зустрічі з платниками податківці повідомляють, що ДПС України постійно працює над створенням нових сервісів для зручності й комфорту платників податків. Зокрема, громадяни мають можливість просто та швидко в режимі онлайн: подати облікову картку фізичної особи – платника податків (Форма № 1ДР), подати Заяву про внесення змін до ДРФО (Форма № 5ДР) та Заяву про включення до Реєстру волонтерів, сплатити грошові зобов’язання з використанням однієї з платіжних систем, отримати інформацію з Реєстру неприбуткових установ та організацій, отримати відомості про доходи. Усе це здійснюється у мобільному застосунку «Моя податкова», який можна завантажити на мобільний телефон на платформах Android та iOS.

В інспекції також наголошують, що у мобільному застосунку «Моя податкова» у розділі «Послуги» є можливість подати декларацію про майновий стан і доходи для отримання податкової знижки. Для цього потрібно виконати наступні дії:

обрати «Подати декларацію про майновий стан і доходи»;

вказати суму витрат відповідного виду;

зазначити реквізити банківського рахунку (інша інформація про банківський рахунок заповниться автоматично);

прикріпити документи в електронному вигляді (додатки можуть бути додані у pdf-форматі або фото);

підписати та надіслати.

Податкову знижку за 2022 рік можна отримати включно до 31.12.2023.