Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Консультації про електронні сервіси ДПС фахово надають у Березнегуватській ДПІ

опубліковано 15 грудня 2023 о 13:27

У Березнегуватській ДПІ ГУ ДПС у Миколаївській області продовжується роз’яснювальна робота щодо використання електронних сервісів від ДПС. Начальник ДПІ Віталій Резніченко розповідає платникам податків, що податкова служба надає можливість суб’єктам господарювання і громадянам дистанційно, без візиту до контролюючого органу, формувати та подавати звітність, отримувати необхідну інформацію, довідки, консультації, виконувати податкові зобов’язання.

Наразі найпопулярнішим електронним сервісом Державної податкової служби є «Електронний кабінет платника податків», функціонал якого постійно доповнюється новими можливостями відповідно до потреб платників податків та змін законодавства.

Перевагами Електронного кабінету є те, що він працює цілодобово через мережу Internet на персональному комп`ютері або смарт-пристрої, безкоштовний та не потребує встановлення додаткового програмного забезпечення. За допомогою Електронного кабінету фізичні особи, фізичні особи – підприємці та юридичні особи можуть отримувати податкові послуги, не виходячи із дому в режимі онлайн.

Повну інструкцію щодо його функціоналу, можливостей режимів та сервісів Електронного кабінету розміщено за посиланням http://cabinet.tax.gov.ua/help/.

В інспекції також розповідають платникам про доступний новий мобільний застосунок від ДПС «Моя податкова». Застосунок можна завантажити як на платформі Android, так на iOS. Він є простим і зручним інструментом для отримання електронних сервісів податкової служби для громадян, а також сплати податків з використанням платіжних систем.

«Моя податкова» - ще один крок до цифрової податкової у цифровій державі!