Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Кривоозерщини роз’яснюють платникам про зручність сервісу «Моя податкова» 

опубліковано 19 грудня 2023 о 14:37

Фахівці Кривоозерської ДПІ ГУ ДПС у Миколаївській області інформують платників податків щодо функціонування нового мобільного застосунку «Моя податкова». Моя податкова – це простий і зручний застосунок для отримання електронних сервісів податкової служби для громадян, а також сплати податків з використанням платіжних систем. 

Головна державна інспекторка ДПІ Наталія Галайда повідомила платникам податків, що Державна податкова служба України розробила інструмент для отримання електронних сервісів для громадян – застосунок «Моя податкова», який можна завантажити на телефонні ґаджети, як на платформі Android, так і iOS. Він доповнюватиметься новими можливостями відповідно до потреб платників податків.

Фахівчиня наголосила, що за допомогою застосунку «Моя податкова» платники мають можливість в режимі реального часу дізнатися про наявність чи відсутність податкового боргу, подати податкову звітність, сплатити податки до бюджету, отримати повідомлення про нарахування земельного податку, мінімального податкового зобов’язання, подати облікову картку форми 1ДР та заяву про внесення змін до ДРФО форми 5ДР, виконувати необхідні дії без відвідування органів Державної податкової служби.

Податківиця звернула увагу, що частина сервісів застосунку «Моя податкова» доступні без ідентифікації, а саме перевірка чеку, пошук акцизної марки, дані з реєстру платників ПДВ, єдиного податку. 

Інші сервіси доступні після ідентифікації будь-яким файловим КЕП або хмарним КЕП – Дія Підпис, Smart ID від Приватбанку тощо. 

На завершення зустрічі платникам надано інформаційні матеріали з питання, як отримати відомості про доходи у мобільному застосунку «Моя податкова». Моя податкова – ще один крок до цифрової податкової у цифровій державі!