Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Врадіївська ДПІ: Сервісні та адміністративні послуги на допомогу платникам

опубліковано 18 січня 2024 о 13:39

Врадіївська ДПІ ГУ ДПС у Миколаївській області постійно спілкується з громадянами Врадіївської селищної ради Первомайського району та надає платникам якісні сервісні і адміністративні послуги.

Найбільш запитуваними є і залишаються послуги з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки. Щоденно опрацьовуються відомості з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань щодо реєстрації та обліку платників. 

Крім того, в ДПІ надаються платникам та громадянам послуги щодо порядку заповнення податкових декларацій та розрахунків, користування електронними сервісами ДПС, щодо використання програмного забезпечення для подання звітності в електронному вигляді. На постійній основі здійснюється приймання вхідної кореспонденції,  взяття на облік платників податків, платників єдиного внеску, об’єктів оподаткування та об’єктів, пов’язаних з оподаткуванням, погодження довідок-розрахунків про видачу коштів для виплати заробітної плати без перевірки сум сплати єдиного внеску, видача довідок про підтвердження статусу податкового резидента. 

Податківці завжди готові надати допомогу в отриманні адміністративних та інших послуг, які надаються органами ДПС не лише місцевим громадянам, але й особам з інших регіонів України.