Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про роботу загальнодоступного інформаційно-довідкового ресурсу йшла мова на зустрічі у Березнегуватській ДПІ

опубліковано 13 березня 2024 о 09:19

Начальник Березнегуватської ДПІ ГУ ДПС у Миколаївській області Віталій Резніченко на черговій зустрічі з платниками податків розповів про роботу загальнодоступного інформаційно-довідкового ресурсу від ДПС України (ЗІР).

Податківець зазначив, що розміщена в ЗІР База знань наповнюється інформацією, що містить загальну позицію ДПС із застосуванням норм податкового законодавства, контроль за дотриманням якого покладено на ДПС, без врахування особливостей конкретного платника податків та специфіки конкретних ситуацій.

Робота ЗІР направлена на забезпечення платників своєчасною, достовірною і повною довідковою інформацією у вигляді відповідей на запитання із понад 37 напрямів.

У ЗІР, скориставшись переходом у Viber чи Telegram, можна отримати інформаційно-довідкові послуги від Контакт-центру ДПС, надіслати електронного листа із запитанням, яке буде розглянуте у найкоротший час, або отримати допомогу з використання ЗІР від працівника Контакт-центру ДПС. Перейти до зазначеного ресурсу можна за посиланням: http://zir.tax.gov.ua.