Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Зустрічі з представниками громад вже стали традиційними в Новоодеській ДПІ 

опубліковано 15 березня 2024 о 10:32

Начальником Новоодеської ДПІ ГУ ДПС у Миколаївській області Віктором Антоневичем проведено зустрічі із заступницею голови Новоодеської ОТГ Світланою Злою та директором ринку «Альянс» Павлом Богзою. 

Очільник податкової інспекції повідомив, що з метою забезпечення суспільства своєчасною, достовірною i повною довідковою інформацією на сайті ДПС України в межах створення Електронної інформаційної системи функціонує Загальнодоступний інформаційно-довідковий pecypc, доступ до якого здійснюється через вебпортал ДПС aбo безпосередньо через будь-яку пошукову систему в мережі Інтернет.  

У ході зустрічей Віктор Антоневич детально розповів про роботу Загальнодоступного інформаційно-довідкового pecypcу (далі – ЗІР). ЗІР - це інформаційний сервіс, який надає можливість платникам податків мінімізувати витрати часу на отримання інформації і самостійно ознайомитись з відповідями на запитання щодо оподаткування, нормативно-правовими документами та останніми змінами в законодавстві тощо.

Податківець висловив прохання довести до відома та запросити платників податків підпорядкованих територій користуватися сервісом ЗІР.