Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Арбузинська ДПІ: Задекларувати доходи та подати звіти можна дистанційно 

опубліковано 15 березня 2024 о 10:34

Податківці Арбузинської ДПІ ГУ ДПС у Миколаївській області навчають платників податків особливостям цифрової комунікації. З цією метою проводять тренінги та тематичні практикуми.

Насамперед, у податковій інспекції допомагають відвідувачам зареєструватися в Електронному кабінеті платника податків та налаштувати застосунок «Моя податкова». 

Цифрові рішення для спілкування з ДПС - звична практика для більшості підприємців. Їх зручність і переваги мають можливість оцінити громадяни, які звітують про доходи у рамках щорічної кампанії декларування доходів. 

Фахівці ДПІ запрошують декларантів звітувати дистанційно. Якщо не знаєте як це зробити правильно – звертайтеся до фахівців Арбузинської ДПІ, - закликають у податківці регіону. 

Під час заходів працівники ДПІ нагадують платникам, що річну податкову декларацію про доходи за минулий рік повинні заповнити і подати до 01 травня 2024 року громадяни, які отримали доходи, з яких торік не сплачено податок на доходи фізичних осіб. 

З огляду на доступність ІТ-сервісів, потенційним декларантам пропонується подати декларацію через Електронний кабінет платника податків або ж скористатися можливостями мобільного застосунку «Моя податкова».