Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Сплатити податки та збори можна через Електронний кабінет, - наголошують у Березнегуватській ДПІ

опубліковано 19 березня 2024 о 10:10

У Березнегуватській ДПІ ГУ ДПС у Миколаївській області під час зустрічей з платниками податків інформують про переваги Електронного кабінету платника податків (далі – Електронний кабінет). 

Фахівці наголошують, що платник податків в меню «Стан розрахунків з бюджетом» приватної частини Електронного кабінету має доступ до своїх особових рахунків для сплати податків, зборів та інших платежів. При зверненні до зазначеного меню відображається зведена інформація станом на момент звернення, що містить інформацію щодо кожного виду платежу, зокрема, бюджетний рахунок на поточну дату.

Меню «Стан розрахунків з бюджетом» приватної частини Електронного кабінету надає можливість фізичним особам після ідентифікації за допомогою платіжної системи сплатити податки, збори, платежі за допомогою платіжної карти або за допомогою QR-коду. 

В інспекції нагадують, що робота в приватній частині Електронного кабінету здійснюється з використанням кваліфікованого електронного підпису, отриманого у будь-якого Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг за адресою: http://cabinet.tax.gov.ua, а також через офіційний вебпортал ДПС.